Kontaktoplysninger

Nøgleservice.dk hører under: 

CP-import
Lindevej 13
7900 Nykøbing Mors

Tlf.: 2391 2272
cp@cp-import.dk

Her efter kaldt: Nøgleservice.dk

Definitioner:

Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Nøgleservice.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer. "Nøgleservice.dk" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:

På Nøgleservice.dk.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, alle nøgler og nøglehuse der forhandles på siden er ikke originale reservedele, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Nøgleservice.dk via

cp@cp-import.dk

 

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på betalingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er angivet i DKK og  inklusive 25% moms.

 

Bestilling:

På Nøgleservice.dk.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Da vi bestræber os på hele tiden at udvide vores sortiment, kan det være vi kan skaffe det du søger. Når du handler med Nøgleservice.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du sende en mail til

cp@cp-import.dk


Betaling:

På Nøgleservice.dk.dk kan der betales med:

- Dankort
- MobilePay
- MasterCard
- Maestro
- Visa
- Visa Electron
- Bankoverførsel

Ved betaling med kreditkort og MobilePay trækker vi først pengene når varen afsendes.

 

Forsendelse

Kunden vælger selv ved bestilling hvilken leveringsform man ønsker, vi benytter Postnord og GLS.

Følgende takster er gældende:


POSTNORD breve

Almindelige breve

0 - 50 gram = 12 kr.
51 - 100 gram = 24 kr.
101 - 250 gram = 48 kr.
251 - 2000 gram = 60 kr.

Quick breve

0 - 100 gram = 29 kr.
101 - 250 gram = 58 kr.
251 - 2000 gram = 87 kr.

GLS pakker

Pakke til pakke shop

0 - 1 kg. = 50 kr.
1 - 5 kg. = 55 kr.

Privat pakke med omdeling

0 - 1 kg. = 70 kr.
1 - 5 kg. = 75 kr.

Erhverv pakke med omdeling (kun erhvervs adresser, ellers levere GLS ikke pakken)

0 - 1 kg. = 55 kr.
1 - 5 kg. = 60 kr.

 

Leveringstid

Almindelige brev - hos Postnord er leveringstiden mellem 1 og 5 arbejdsdage (+1 dag)

Quick brev - hos Postnord er leveringstiden næste hverdag (+1 dag)

Almindelig pakke -  hos GLS er leveringstiden næste hverdag (+1 dag)

OBS! dog skal alle de ovennævnte leveringstider tillægges en dag til håndtering og pakning hos os.!

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

 

Reklamation:

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har, eller burde have opdaget manglen, ske til os inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Nøgleservice.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Nøgleservice.dk
Lindevej 13
7900 Nykøbing Mors

Fakturaen skal fremvises til Nøgleservice.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen, samt der skal være udfyldt en RMA blanket, som findes her under. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt og på forlangende vise, hvori manglen består. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Nøgleservice.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

RMA blanket:

Hent RMA blanket som PDF  eller Word blanket  

 

Fortrydelsesret:

Der ydes 14 dages returret efter lov om visse forbrugeraftaler, og ved udnyttelse af fortrydelsesretten dækkes bådes beløbet for varen, samt fragten. Kunden skal dog selv dække omkostningerne ved at sende varen retur.

Vi følger reglerne for retur og ombytningsret, og som kunde skal du være opmærksom på at fortrydelsesretten ikke er gældende såfremt varen er ændret. Desuden kan fortrydelsesretten for enhver vare bortfalde, hvis det er klart, at åbning eller prøvning, eller ibrugtagning af varen har forringet eller forringer varens salgsværdi. Derfor er det altid vigtigt at du beholder original indpakning intakt, og pakker ind og ud yderst omhyggeligt.

Ved returnering af en ibrugtagen vare, nedskrives beløbet som refunderes, med en forholdsmæssig andel af prisen, så den svarer til varens gensalgsværdi, som brugt og i den stand som den returneres, sådan at Nøgleservice.dk ikke lider tab herved.

Ved køb af emballerede produkter er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi.

Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen, og en udfyldt RMA blanket, skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du bør ALTID tage kontakt til os først, først du sender noget ind. Også ved fejlleverede varer!

Vi betaler penge retur såfremt der ikke er problemer med varen og den er købt indenfor de sidste 14 dage.

Kunden betaler selv portoen ved kreditering, returnering og reparation, dog kan der ved forkert leverede varer fra Nøgleservice.dk's side, rekvireres en frankeret returkuvert.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Nøgleservice.dk
v/CP-import
Lindevej 13
7900 Nykøbing Mors

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private)

 

Sådan handler du hos os:

For at foretage et køb på Nøgleservice.dk.dk skal du igennem 5 trin:

Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen

Indtast dine personlige oplysninger

Vælg forsendelses/betalingsmåde

Godkend vores Forretningsbetingelser

Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlings siden og godkend købet

Kundeservice

Du kan kontakte os på tlf.: +45 2391 2272 (kun telefon mellem 8:00 og 16:00) eller på cp@cp-import.dk Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdage.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Nøgleservice.dk.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

 

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse.